Floor Foods | Professie
21796
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21796,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Professie

Zwartbol Foods is een echte specialiteiten winkel. U vindt bij ons alles op het gebied van culinaire lekkernijen voor een bijzonder moment. Veel versproducten uit onze winkel komen uit onze eigen keuken en zijn met recht exclusief te noemen. In onze winkel branden we dagelijks diverse soorten noten en wisselen we voortdurend in combinaties om steeds weer verrassend te zijn.

Ons team volgt accuraat producttrainingen om u van het allerbeste advies te kunnen voorzien. In onze eigen keuken ontwikkelen we de meeste spannende smaakcombinaties met onze salades. Versheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Dit heeft ondermeer geresulteerd tot een top 10 notering van de beste Nederlandse Foodspecialisten.

Wilt u iets bijzonders voor een bijzonder moment? Maak gebruik van onze kennis en laat u adviseren. Naast onze trouwe klanten weten ook zakelijke opdrachtgevers ons te vinden voor een heerlijk exclusief buffet, een bijzondere foodplank voor de vrijdagmiddag of het samenstellen van bijzondere relatie- of eindejaargeschenken met een exclusief karakter.