Floor Foods | Over ons
21889
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21889,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Over Floor Foods

Op jonge leeftijd leerde ik thuis al wat ‘lekker eten’ betekent. Vader Tom Zwartbol had een eigen kaasspeciaalzaak en leerde mij er van alles over. Lekkernijen uit de winkel werden vaak mee naar huis genomen en zo groeide mijn passie voor alles wat met smaak te maken heeft. Op 16 jarige leeftijd besloot ik mijn eigen winkel te openen in Alblasserdam, waarna meerdere filialen volgden in Papendrecht, Leerdam en Hendrik Ido Ambacht. De afgelopen jaren is de liefde voor het vak alleen maar verder ontwikkeld en weet ik samen met mijn team ons te onderscheiden door veel te experimenteren in de keuken. Onze huisgemaakte specialiteiten ruikt u al ver voor u onze winkel binnenkomt. De heerlijke geur van onder meer vers gebrande noten brengen u naar onze oase van smaak!

Ook het rechtstreeks importeren van exclusieve specialiteiten maken mijn speciaalzaken bijzonder. Veel specialiteiten zijn seizoensgebonden zoals echte witte en zwarte truffels die wij op aanvraag voor u importeren. Wilt u iets bijzonders of bent u op zoek naar kwaliteitsproducten dan stellen wij u nooit teleur.

In samenwerking met lokale ondernemers bieden wij u de allerbeste producten uit de streek. In onze winkel kunt u onder andere terecht voor de inmiddels wereldberoemde Geitenkaas van de Mekkerstee en de Jerseykaas van de Jerseyhoeve. Beide ‘Flakkeese’ kazen inmiddels zijn meerdere malen op internationale concoursen bekroond en behoren tot de allerbeste in hun soort.

Bezoek onze sfeervolle winkel in het gezellige Middelburg. Proef en beleef wat ‘lekker eten’ is. Graag deel ik met u mijn liefde voor bijzondere producten en smaken.